fbpx

O nouă inovație ZEISS pentru o viziune confortabilă, pentru prima oară în Europa, la Optica Veszi, Arad, România. Ajutăm clienții să descopere soluții inovative pentru toate cu care ochii lor se confruntă în lumea de astăzi.

Lentilele SmartLife ZEISS sunt special concepute pentru a ține pasul cu această lume rapidă. Luând în considerare acest stil de viață conectat în permanență, comportamentul vizual și nevoile vizuale legate de vârstă, ZEISS a dezvoltat un portofoliu nou și complet, care să ofere o viziune fără efort și confortabilă pe toate distanțele și direcțiile, indiferent de vârstă.

Primul portofoliu complet pentru lentile pentru un stil de viață conectat și în mișcare.

În lumea de astăzi, oamenii navighează constant pe ecrane, fiind într-o permanentă mișcare de la zoom la îndepărtat, oriunde s-ar afla. Clienții noștri sunt mereu în mișcare, dar se concentrează pe smartphone-uri, laptopuri sau tablete în același timp.
Având în vedere acest stil de viață online și nevoile legate de vârstă, este clar că trebuie să avem o viziune ascuțită, clară și confortabilă, indiferent de ce privim în fiecare zi

Avem nevoie de o soluție de lentile care să poată ține pasul cu stilul nostru de viață conectat la online.

Păstrează ritmul, indiferent de vârstă!

Indiferent de vârstă, trebuie să ne ocupăm de tulpina vizuală care face parte din acest stil de viață digital. Dar nevoile noastre vizuale se schimbă și pe măsură ce îmbătrânim, iar modificările anatomice și fiziologice ale ochilor noștri pot duce la provocări vizuale diferite în timp.

20 +

La vârsta ta, viziunea clară este importantă pentru a comuta între online și offline. Indiferent dacă ai nevoie de ochelarii la distanță sau pentru citit, poți simți încordarea ochilor la sfârșitul unei zile lungi.

30 +

Dacă aveți între 30-39 de ani, probabil că ați început să experimentați încordarea ochilor. Indiferent dacă aveți vedere și aveți ochelari digitali sau nu, puteți începe să observați oboseala ochilor la sfârșitul unei zile lungi.

40+

Șansele că trebuie să purtați ochelari de citit în această etapă, sunt foarte mari. Dar indiferent dacă sunt vizibile sau nu, este posibil să aveți nevoie de sprijin pentru vedere.

50+

La vârsta dvs., viziunea clară este importantă pentru a comuta între online și offline. Indiferent dacă aveți vedere și aveți o rețetă pentru ochelarii la distanță sau nu, puteți simți încordarea ochilor la sfârșitul unei zile lungi.

Comportamentul nostru vizual este influențat de modul în care utilizăm dispozitivele digitale.

Lentilele ZEISS SmartLife sunt susținute de tehnologia ZEISS SmartView, care se bazează pe cercetarea aplicată a stilului de viață, a comportamentului vizual și a nevoilor vizuale individuale, legate de vârstă. Tehnologia are în vedere:

Lentilele pot fi comandate în oricare din magazinele Optica Veszi, din Arad, România.

► © 𝐎𝐏𝐓𝐈𝐂𝐀 𝐕𝐄𝐒𝐙𝐈 • | Optică medicală și ochelari de soare.
☎️ 0257 259 715 / 0726 323 173
📫 contact@opticaveszi.ro
𝐒𝐇𝐎𝐏𝐒:
Meniu

Abonare la newsletter!

Abonare
close-link