Consultații Oftalmologice

Vizita anuală la oftalmolog trebuie privită mai serios decât ca pe o recomandare!

A trecut de mult timpul când se prezintă la oftalmolog doar persoanele în vârstă sau cele care au probleme de vedere din naștere. Lumea modernă oferă o mulţime de provocări şi solicitări asupra ochilor începând cu utilizarea computerului, tabletelor PC, smart-phoneurilor şi nu în ultimul rând conducerea autovehiculelor pe timpul nopţii, diferite hobby-uri sau sporturi. Colaborarea noastră cu medici oftalmologi renumiţi şi experimentaţi, în cabinetele noastre dotate cu aparatură specializată, modernă şi performantă, de ultimă generaţie, vă oferă cele mai bune și competente servicii.

Determinare dioptrii

Determinarea dioptriilor este un pas esenţial în prescrierea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact. După o discuţie cu specialiştii noştri veţi fi supus unei consultaţii oftalmologice care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui AUTOREFRACTOMETRU electronic ultraperformant, de ultimă generaţie.

Examinarea acuităţii vizuale

Această examinare se face la începutul şi la sfârşitul consultaţiei oftalmologice. Utilizând un aparat digital tip PROIECTOR PANEL, se testează acuitatea vederii fără ochelari şi dacă este nevoie, cu lentile corectoare pentru evaluarea viciilor vederii, sensibilităţii la contrast, probleme în percepţia culorilor.

Keratometrie

Keratometria presupune măsurarea curburii corneei cu ajutorului unui AUTOREFRACTO KERATOMETRU. Rezultatele obţinute sunt deosebit de importante pentru recomandarea lentilelor de contact.